MUŞ / BULANIK - Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinin Hazırladığı 12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif’i Anma Programı gerçekleştirildi.

Mrt

Sivil Savunma Haftasında okulumuzda deprem bilinci ve farkındalığı oluşması amacıyla tatbikat yapıldı. Öğrencilerimize sivil savunmanın amacı ve arama kurtarma hakkında bilgi verildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Türkçe günü bireysel soru çözümleri öğretmenlerimizin soru çözümleriyle gerçekleştirildi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulda yapılan hikaye yazma yarışmasında dereceye giren öğrencilere okul müdürümüz Sn Şakir BOZKURT tarafından ödülleri verildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci dönem Öğretmenler Kurul Toplantımız Okul Müdürümüz Sn Şakir BOZKURT Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı bir dönem olması dileğiyle…

Ock

Okulumuzda bilgi yarışması ve münazara yapıldı.

Ock

Milli eğitim bakanlığı dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri okulumuzda uygulamaya başladı.

Ara

Öğrencilerimize okulumuz müdürü sayın Şakir BOZKURT ve okulumuz müdür yardımcısı sayın Hikmetullah TANRIKULU tarafından Lgs, bursluluk sınavı ve verimli ders çalışma yöntemleri hakkında seminer verilldi. Emeği geçenlere teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Deneme sınavında başarı gösteren öğrencilerimize okul müdürümüz Şakir BOZKURT tarafından kırtasiye ödülleri verildi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın TUNÇEL ve Şube Müdürü Tekin Erdoğan okulumuza ziyarette bulundu. Okulumuz idarecileri ve öğretmenleri ile akademik değerlendirme yapıldı.

Ekm

Okulumuz sene başı veli toplantısını velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Okul müdürümüz,müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimizle gündem maddeleri konuştuldu.Okul aile birliği asil ve yedek üyeleri seçildi. Dilek ve temennilerle toplantımız sonlandırıldı.

Eyl

Okulumuzun bahçesini güzellitirmeye devam ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılı okulumuzda başladı. Öğrencilerimize başarılı güzel bir yıl olması dileğiyle.

Eyl

Okulumuzun tadilat boya işlemleri yapılarak eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Nisan ayı Anasınıfı beslenme listemiz görsellerde belirtildiği gibidir.