MUŞ / BULANIK - Cumhuriyet Ortaokulu

Eyl

Okulumuzun tadilat boya işlemleri yapılarak eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Nisan ayı Anasınıfı beslenme listemiz görsellerde belirtildiği gibidir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi konulu şiir yarışmasında ilçe 2.'si ve ilçe 3.'sü olan okulumuz öğrencilerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum

Mrt

18 MART Çanakkale Zaferi Gününde tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart konulu şiir yarışmasında İlçe 2.Aysel Köse İlçe 3. Baran Yıldız'ı tebrik ederiz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yalçın Bey okulumuzu ziyaret ederek eğitim öğretimle ilgili öğretmenlerimizle genel bir değerlendirme de bulundu.

Mrt

Anasınıfı beslenme listemiz görsellerde belirtildiği gibidir.

Anasınıfı beslenme listemiz görsellerde belirtildiği gibidir.

Ara

Okulum temiz sınıfı ödülünü bu hafta 6/B sınıfı kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Haz

TEMEK EĞİTİMDE 10000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA AÇIKALANDA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ, SATRANÇ TURNUVASI GİBİ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILDI

Haz

TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE İLKYARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Mrt

İlçe Milli Eğitim müdürümüz Yalçın TUNCEL okulumuzu ziyaretinde öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle buluştu. Müdürümüz öğrencilere oyuncak dağıtımında bulundu.

Mrt

"İstiklal Marşı Yılı" etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde ilkokul-ortaokul öğrencileri arasında İstiklal Marş'mızı Güzel Okuma Yarışması düzenlenmiştir. Okulumuzu temsil eden öğrencimiz Nisanur Kinay oldu. Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle, İçişleri Bakanlığımız ve Millî Eğitim Bakanlığımız öncülüğünde AFAD Başkanlığımızın Koordinasyonda 81 ilde tüm okullarda eş zamanlı olarak "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" düzenlendi.

Deprem başta olmak üzere ülkemizin tüm afetlere hazır olması için AFAD ve koordinasyonundaki kurum ve kuruluşlar çalışmayı sürdürüyor. Vatandaşların alması gereken bireysel önlemlere ise 1-7 Mart Deprem Haftası ile dikkat çekiliyor. Çünkü depremlerdeki kayıpların bir daha yaşanmamasında, kamu kurumlarının aldığı önlemlerin yanı sıra vatandaşların alacağı tedbirler büyük önem taşıyor. Depreme karşı kamunun, üniversitelerin, STK'ların ve özel sektörün yaptığı çalışmaları, vatandaşların bireysel gayretleri tamamlıyor. Bu nedenle AFAD, Deprem Haftası'nda vatandaşlara kendi risklerini azaltmaları, kendi hazırlıklarını yapmaları çağrısında bulunuyor.